NOWY! Camino Invierno
NOWY! Autor: Steve | Dodano: 2024-09-15 09:51:39
Witam wszystkich.Mam pytanie. Czy ktoś byl w tym roku na Camino Invierno.Jaka tam jest Infrastruktura noclegowa i ceny noclegow.Podobno dużo wyższe od cen na innych szlakach. Na pewno pójdę wpołowie kwietnia I nie wiem czy nie połaczę Go z najpierw z aragońskim z przejazdem autobusem do Ponferady.Pozdrawiam.
NOWY! Autor: Grisza | Dodano: 2024-09-20 09:47:06
Szedłem niecały ro temu..Doleciałem do Oviedo i "pod prąd" do Leon drogą Salvador..później dalej pieszo 4 etapy francuską Ponferady. Droga zimowa jak dla mnie jest przepiękna,spokojna przeważnie górami.Noclegi bez problemu z cenami nie ma tragedi ..nie ma drożej niż 10 euro.buen camino
NOWY! Autor: Steve | Dodano: 2024-09-20 16:20:58
Dzięki Grisza.Właśnie dotarł do mnie niemieckojęzyczny przewodnik.Wstępnie go przjrzałem. Jest dobrze.Mam nadzieję że z oznakowaniem też jest dobrze.Pójde już ósmy raz, tak że mam nadzieję że się nie zgubię.He,he.Pozdrawiam.
NOWY! Autor: Grsza | Dodano: 2024-09-20 16:53:09
Ja Steve posługiwałem się na bierząco Gronze,tam jest aktualizacja otwartych lub zamkniętych albergue,ale sporo ludzi korzystało z aplikacji buen camino i następnym razem też chyba z niej skorzystam.Droga zimowa na pewno Ci się spodoba a po drodze nacleg w świeżo wyremontowanym kościele i przerobionym na albegue..to cudo.Pierwszy nocleg to wcześniej zadzwoń do Urzędu Miasta Ponferada,podadzą Ci kod do cudownego domu w górach i masz tam wszystko..albergue jest samoobsługowe i 10 euro wrzucasz do kasety na ścianie..możesz po zakwaterowaniu zrobić sobie spacer i zwiedzić piękny zamek..to niedaleko.buen camino
NOWY! Autor: Steve. | Dodano: 2024-09-21 18:55:43
Dzięki Grisza. Niemiecki przewodnik też mówi o Telefonie do urzędu.Z you tuba wynika ze ten szlak jest najładniejszy widokowy ze wszystkich. Już się ciesze.Buen Camino. I
NOWY! Autor: Steve. | Dodano: 2024-09-21 18:55:46
Dzięki Grisza. Niemiecki przewodnik też mówi o Telefonie do urzędu.Z you tuba wynika ze ten szlak jest najładniejszy widokowy ze wszystkich. Już się ciesze.Buen Camino. I